PATIËNTEN OVER ONS

Bart uit Lendelede

Gerd uit Noorderwijk

Greetje uit Stabroek

Beersaerts uit Francorchamps

Tom uit Sint Niklaas

Carine uit Gavere

François uit Blankenberge

C.D.S: uit Nederland

Patricia uit Diepenbeek

Christel uit Geraardsbergen

Pino uit Genk

Sieglinde uit Lint

Corinne

"Wie wil er nu geen mooie glimlach !!! ( Zagreb Kroatië)
Na een advertentie te zien staan op Facebook Mooie glimlach , dacht ik waarom eens geen contact nemen. Na enkele mailtjes kreeg ik direct het volle vertrouwen in de kliniek. In Mei heb ik dan de stap gezet om implantaten te laten steken. Eenmaal in de kliniek aangekomen was ik direct op mijn gemak door de vriendelijke ontvangst. De tandarts stelde mij onmiddellijk op mijn gemak door zijn vriendelijkheid en werden alle vragen en eisen door Geert vertaald. Wat me het meeste opviel in de praktijk was dat de hygiëne top prioriteit was!!!! Zelden gezien zoiets!! Ik ben een super tevreden klant en ik kan iedereen aanbevelen dit te overwegen.
Jullie zijn een super team en alles was tot in de puntjes geregeld."

Volg ons op Facebook

Maak een afspraak, vraag vrijblijvend informatie of een gratis offerte.

Voeg bij voorkeur een recente X-ray of 3D CT-scan van uw gebit toe, zodat onze tandartsen deze kunnen bestuderen en een gedetailleerde prijsofferte kunnen opstellen.

  • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, bmp, jpeg.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Tandheelkundige kliniek ARENA

Zagreb - Kroatië

Tel. BE +32 486 470346(Whatsapp)

Skype: mooieglimlach.be
Email: geert@mooieglimlach.be

Maandag t.e.m. Zaterdag van 08:00 tot 20:00

Kwaliteitcertificaten

WhatsApp chat