GRATIS ACCOMMODATIE

Tijdens tandheelkundige ingrepen in de kliniek ARENA zorgen wij ervoor dat uw verblijf zeer aangenaam is en dat u zich hier thuis voelt.

Daarom bieden wij bij behandelingen boven 1500€ gratis accommodatie aan voor u en uw reisgezel in één van onze mooi ingerichte appartementen of een 3* hotel in de buurt van de kliniek ARENA.

De ARENA Appartementen liggen dicht bij de kliniek, en zijn uitgerust met airconditioning, tv, satelliet-tv, gratis Wi-Fi (internet) en een volledig uitgeruste keuken. U hoeft zich geen zorgen te maken over beddengoed of handdoeken.

Op slechts twee minuten wandelen van onze appartementen bevindt zich één van de grootste winkelcentra van Kroatië: het Arena Center.

Het Arena Center is een modern winkel- en uitgaanscentrum, met een rijke, alledaagse keuken voor ontbijt, lunch en diner en entertainment. U vind er het verbazingwekkende bioscoopcomplex CineStar en Skybowling – de meest moderne bowlingbaan in dit deel van Europa.

Meer over www.arenacentar.hr

Tandheelkundige kliniek ARENA is een top-gespecialiseerde kliniek met ISO 9001:2015 kwaliteitscertificaat, wij verzorgen uw tanden met de beste en hoogste kwaliteit en met dezelfde aanpak zorgen wij voor uw verblijf in de prachtige Kroatische hoofdstad Zagreb.

Gratis transport vanuit de luchthaven

Naast gratis verblijf in één van onze moderne appartementen bieden wij ook gratis transport aan vanuit de luchthaven van Zagreb.

Eens aangekomen op de luchthaven van Zagreb wordt u opgehaald door één van onze chauffeurs die u begeleid tot aan de kliniek of het appartement waar u mag verblijven voor de gehele duur van de behandeling.

Na de behandeling wordt u ook weer veilig en op tijd terug gebracht naar de luchthaven.

Volg ons op Facebook

Maak een afspraak, vraag vrijblijvend informatie of een gratis offerte.

Voeg bij voorkeur een recente X-ray of 3D CT-scan van uw gebit toe, zodat onze tandartsen deze kunnen bestuderen en een gedetailleerde prijsofferte kunnen opstellen.

  • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, bmp, jpeg.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Tandheelkundige kliniek ARENA

Zagreb - Kroatië

Tel. BE +32 486 470346(Whatsapp)

Skype: mooieglimlach.be
Email: geert@mooieglimlach.be

Maandag t.e.m. Zaterdag van 08:00 tot 20:00

Kwaliteitcertificaten

WhatsApp chat