Naast de garantie voor al onze implantologische en prothetische werken, bieden we een garantie op het gebruik van hoogwaardige materialen en het professionalisme van onze specialisten.
De garantie voor alle prothetische werken is 5 jaar, en we bieden een levenslange garantie voor tandheelkundige implantaten

Implantatenboekje
Het implantatenboekje bevat de datum van de implantaat uitvoering, uniek serienummer van het tandheelkundig implantaat en een certificaat van originaliteit en kwaliteit, evenals instructies voor het reguliere onderhoud van de mondhygiëne door de garantie voorwaarden aangegeven.

Regelmatig onderhoud van de mondhygiëne houdt in twee jaarlijkse bezoek aan de polikliniek voor een regelmatige controle, regelmatig en goed onderhoud van de mondhygiëne en regelmatige bezoeken voor verwijderen van tandsteen.

Het plaatsen van tandheelkundige implantaten is één van de veiligste ingrepen met een succes van 93-99%.
Met een goede mondhygiëne kunnen implantaten een levenslang meegaan

GARANTIEVOORWAARDEN:
 De garantie op tandheelkundig werk ,gedaan in de kliniek, is enkel geldig met betalingsbewijs van de Polikliniek ARENA, terwijl in het geval van tandheelkundige implantaten, de implantologie gegevens van Polikliniek ARENA nodig zijn.
 Levenslange garantie voor tandheelkundige implantaten is alleen geldig voor de titanium schroef.
 Bij verlies van het implantaat, en als het niet mogelijk is om een nieuwe tandheelkundig implantaat te plaatsen, heeft de patiënt het recht op een restitutie tot 2.000,00 HRK (267,00 EUR).
 De garantie geldt niet voor personen die gebruik maken van tabaksproducten (roken van sigaren / sigaretten), omdat roken het risico van verlies van botmassa in de mond, na het plaatsen van implantaten , aanzienlijk verhoogt.
 De garantie is niet geldig in het geval van ziekten en aandoeningen die negatieve effecten hebben op de tanden en / of het omliggende weefsel (bijvoorbeeld parodontitis, diabetes, epilepsie, osteoporose, bestraling, chemotherapie).
 De garantie is niet geldig als verwijderbaar tandheelkundig werk (volledig en / of gedeeltelijk kunstgebit) niet wordt verwijderd en / of toegepast volgens de instructies van de arts, en is niet geldig voor schade veroorzaakt door gebrek aan aandacht (bijvoorbeeld vallen van prothese op de vloer en soortgelijke ). In het geval van mechanische schade, moet de patiënt niet later dan 24 uur na het ontstaan van de schade naar de polikliniek ARENA komen.
 De patiënt moet instructies van de arts volgen over het juiste onderhoud van de mondhygiëne.
 De garantie is geldig als de patiënt de regelmatige controles en herroepingen volgens de instructies van de arts volgt, en is alleen geldig voor artsen in de Polikliniek ARENA. Controles en herroepingen worden in rekening gebracht volgens de actuele prijslijst.
 De garantie geldt niet voor reis- en / of verblijfkosten.
 De garantie voor het tandheelkundig werk is alleen geldig als de patiënt de instructies van de arts en garantievoorwaarden volgt.
 In geval van een klacht, is de patiënt verplicht om dit te melden door een e-mail te sturen naar info@arenadentalclinic.com binnen de komende 24 uur. Als de patiënt een klacht in die bepaalde tijd niet meldt, stopt de geldigheid van de garantie. Na ontvangst van de klacht, zal Polikliniek ARENA ,de kosten besteedt bij andere tandartspraktijken of klinieken terugbetalen tot 1.500,00 HRK (200,00 euro).

WhatsApp chat