BEHANDELINGEN

Aangekomen in onze praktijk wordt u snel en professioneel geholpen door ons team. We beginnen met het nemen van een röntgenfoto en 3D DENTAL CT-scan en een grondige eerste analyse van uw gebit door één van onze specialisten. Vervolgens krijgt u een uitgebreide uitleg over de nodige behandeling en een gedetailleerde prijsofferte. Het intake gesprek is volledig gratis en zonder verplichtingen.
Naast de parodontologie, essentieel voor het behoud van de gezondheid van uw tanden gedurende uw hele leven, zijn we toegewijd aan cosmetische en implantaatoplossingen, omdat een gezond en mooi gebit de beste formule is voor de perfecte glimlach!
Wij bieden onze patiënten de beste tandheelkundige oplossingen, continue opvolging door artsen, individuele benadering, voorlichting over mondhygiëne, hoogwaardige materialen en garanties op alle implantaten en prothesen.

Volg ons op Facebook

Maak een afspraak, vraag vrijblijvend informatie of een gratis offerte.

Voeg bij voorkeur een recente X-ray of 3D CT-scan van uw gebit toe, zodat onze tandartsen deze kunnen bestuderen en een gedetailleerde prijsofferte kunnen opstellen.

  • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, bmp, jpeg.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Tandheelkundige kliniek ARENA

Zagreb - Kroatië

Tel. BE +32 486 470346(Whatsapp)

Skype: mooieglimlach.be
Email: geert@mooieglimlach.be

Maandag t.e.m. Zaterdag van 08:00 tot 20:00

Kwaliteitcertificaten

WhatsApp chat